Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här rawfoodchokladbollarna
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite rawfood desserter
Det har veganer och raw-foodare hållit på med ett bra tag. För mig personligen kan en del rawfood-desserter bli lite för söta för att äta ofta så det hade jag i bakhuvudet när jag kombinerade ingredienserna till denna
Mycket godare än vanliga chokladbollar, om du frågar mig. Så här fram på fredagseftermiddagen, med hela härliga helgen framför oss, tänkte jag det passar bra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
You can either put everything in a food processor or mix the dough by hands. Jag tänkte dela med mig av ett favorit recept som jag provade att göra med kaffe i
Det här är mitt tredje försök medrawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
När man blötlägger nötter och fröer väcks de till liv och från att ha varit torkade (sovande) så blir de levande och fulla med energi och livskraft – levande föda
Jag tänkte att en ask medrawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration. Lägg dina hemmagjorda praliner i en söt ask med lite papper i så har du en jättefin gåbortpresent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.