Nana Icecream, vanilj & choklad. Det må vara november, men let's face it. Glass behöver man året om. Däremot vill jag som vanligt undvika skadliga mängder socker och mejeriprodukter, så idag gjorde jag glass på bananer
Gudomliga glassen fick göra nytt besök hos familjen. Denna gång hade jag i allt man kan behöva. I går lovade jag Er tips om vad Ni mer kan använda gårdagens oreocookies till
ICECREAM chocolate chip cookie sandwich. SCROLL DOWN FOR ENGLISH TRANSLATIONIgår bakade jag faktiskt. Kakor stod på agendan, sen spexade jag lite och fyllde dem med glass
To the pancake. 1 ägg / egg100-125 g keso / cottagecheese1 msk fiberhusk / tbsp psyllium husk1 nypa vaniljpulver / pinch of vanilla powder1 nypa salt / pinch of salt
To the pancake. 1 ägg / egg100-125 g keso / cottagecheese1 msk fiberhusk / tbsp psyllium husk1 nypa vaniljpulver / pinch of vanilla powder1 nypa salt / pinch of salt
Idag blev det dessa urgoda våfflorna. Jag har ett belgiskt våffeljärn från Kitchen Aid och det blir supersmarriga våfflor som man kan variera i det oändliga
Glöm frozen yoghurt och Ben&Jerrys, det är det här som gäller. fryst bananglass. Det går att smaksätta med vad som helst, och det blir så gott, dessutom fullt med näring
Vad har vi här då. Ännu en nyttig glass made by me. ] Ser riktigt gott ut ha. Otroligt gott. - Om man som jag är banantokig och dessutom väldigt förtjust i kokos
Mintchokladglass. vegan, laktosfri och glutenfri. Mintglass med chokladbitar. Trots att snön yrde utanför fönstret kunde jag inte motstå att experimentera med ett nytt glassrecept
Glass på gröna ärtor. 19 juni 2016, 22. 45. Vad gör man när solen skiner utanför fönstret och magen kurrar, men det enda ätbara man har hemma (ungefär) är en halvpåse gröna ärtor i frysen och några sketna frukter
16 December 2015. Pie,. Recipes. baka,. bake,. blueberry,. blåbär,. crust,. pie,. pie shell. Blueberry pie. Vad gör man när söta älsklingen till dotter är sugen på blåbärspaj med vaniljsås
I det här inlägget där jag gjorde kakdeg av kikärtor, sa jag till er att hålla koll på bloggen, för jag skulle nämligen förädla det där receptet ytterligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.