Detta är ok så länge det inte är rötmånader. Idag är det dagen då spisen kommer vara ockuperad större delen av dagen då de är dags för en ny laddning kalvfond
Stäng av värmen och låt stå och dra under natten om det inte är rötmånader. Låt den sedan stå och dra över natten, dock inte om det är rötmånad, då finns det risk för att den börjar jäsa
Ta ut den och låt den svalna över natten under en ren bakhandduk över natten (nu när det är rötmånad får du ställa in den med bakhandduken i kylskåpet istället
Stäng av värmen och låt stå och dra under natten om det inte är rötmånader. Låt den sedan stå och dra över natten, dock inte om det är rötmånad, då finns det risk för att den börjar jäsa
Varje år kommer den – rötmånaden. Rötmånaden är en period under juli och augusti då värme och fuktigt klimat i hög grad bidrar till att matvaror ruttnar
Ja, nu är snart rötmånaden här. Jag och mitt lilla kylskåp var faktiskt med i Expressen/GT häromdagen, både i tidningen och på webben där jag blev intervjuad om just rötmånaden
rötmånaden,. Nu är rötmånaden här och med den de oinbjudna gästerna. - Man kan också ta dubbla påsar under rötmånaden och sedan måste man se till att försluta påsen ordentligt
Med tanke på det förhållandevis svala vädret vi haft i sommar tror jag fler kommer klara sig ifrån de annars så klassiska matförgiftningarna under "rötmånaden"
Perioden mitten av juli till slutet av augusti brukar ofta kallas rötmånad. Under denna period blir färskvaror lättare blir dåliga och det är lättare att bli magsjuk av mat man tillagat själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.