Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet. 2 pizzor p
Hemmagjord pizza är verkligen supergott, en riktig fredags- eller lördagsfavorit. Det här receptet är från viktväktarna men skiljer sig inte mycket från hur jag brukar göra i annat fall
4 st färska fikon. 4 st färska fikon. . Ett gott drinktilltugg som går bra att göra ett par timmar i förväg, täck med folie och låt stå framme så kommer ostens smak fram bättre
Här är receptet på min första LCHF Pizza. Det blev jättegott. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
1 näve färska basilikablad. Håll såsen varm under tiden som du steker tonfisken, max 1½ minut/sida, och servera sedan genast med färska basilikablad till. 1 näve färska basilikablad. Håll såsen varm under tiden som du steker tonfisken, max 1½ minut/sida, och servera sedan genast med färska basilikablad till
Jag föredrar en tjockare botten på mina pizzor. Jag har även bakat lite annorlunda snurrade pizzor med denna botten och mina pizzor påminner mer om pan pizzor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.