Tänk. För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Riktigt krispigt blev det när jag gjorde rotsellerirösti till frukost härom dagen. Det passar perfekt för den som verkligen saknar potatis, eller verkligen tycker om rotselleri såklart
Har provat baka croissanter från grunden. Idag känns det som att jag har stått och kavlat hela eftermiddagen eftersom jag har provat att göra olika bakerk av smördeg hemma
Citronsaftigt örtiga lammkotletter på broccoli-. och champinjonbädd med krämigt potatismos. När jag växte upp åt vi i min familj mycket fläskkött, kyckling, fisk (framför allt i block-form när jag var barn med undantag för en och annan egenfångad gädda eller aborre och senare mer och mer laxfilé) och inte så mycket nöt- eller viltkött
Kära läsare. Här kommer alltså mitt 100. ade inlägg och förhoppningsvis lär det komma många fler. ) Jag har inte ens kommit igenom en fjärdedel av min recepthög och jag tycker den växer hela tiden, härligt
Jo, men visst. Sonen har varje vecka sedan i början av februari haft några dagars med feber. Nu ville den INTE ge med sig så det bidde till att besöka doktorn
Jag och treåringen har en deal. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.