Smaka av med lite salt och olivolja, rör om och dekorera med lite hela myntablad. Melonsalsa 7-8 portioner. 1 färsk lök med blast. Melonsalsa 7-8 portioner Du behöver. 1 färsk lök med blast
Idag blev det en god fräsch lax medmelonsalsa och quinoa. Lägg laxen med skinnsidan ner i en grillform eller på ett dubbelt ark folie och gnid in med salt
Lägg en hög medmelonsalsa ovanpå pannacottan strax innan servering. Krama ur gelantinbladen och rör ner grädden tillsammans med saft och skal från lime
Blanda med övriga ingredienser till salsan. Lägg på osten och toppa med salsan och nymald svartpeppar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Apetina® vitost 50 g rucola Melonsalsa
Servera spetten medmelonsalsa och färskpotatis och gärna med någon smaksatt crème fraîche som sås. Tvätta potatisen och blanda den med olja, salt och oregano
Blanda med pressad vitlök, olja och salt. Servera till falafel, melonsalsa och vitlökscrème. Lägg allt i en skål och blanda med finrivet skal från en hel lime och pressad saft från halva limen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.