Tina filodegen i förpackningen. Sätt ugnen på 225°. Skala och koka potatisen. Mosa potatisen med elvisp och tillsätt smör, äggulor, salt, peppar och vitlök
Grillat är fantastiskt gott. Tyvärr blir det inte alltför ofta då vi bor i lägenhet och det blir ett projekt att gå ner i förrådet för att hämta grillen och stå på gården och vakta den och så
Ikväll hade vi förmånen att ha två av barnen hemma och festade till med lite extra god mat. Ingen av oss kommer att vara hemma imorgon utan vi är bortbjudna på olika ställen så vi passade på att avsluta 2011 i en lite mindre familjekrets redan ikväll
Då var det dags igen för en intervju denna gången med VD. n på Andersson hällen, Maria A Henningsson. Hällar har ju blivit väldigt populärt bland oss grillare
Sätt ugnen på 225º. Skala och skär löken i klyftor. Lägg ut potatisen på ett folieark. Fördela lök, champinjoner och västerbottenost, gräslök och ringla över rapsoljan samt krydda med salt och peppar
Koka upp vatten i en kastrull och lägg i potatis och sötpotatis. Låt koka cirka 15 minuter tills mjuk. Låt vattnet rinna av och mosa till ett grovt mos medan det är varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.