Dela potatisen i bitar och lägg i en smord hög ugnsform. Strimla tomaterna och strö över. Vispa ihop ägg, mjölk och grädde och krydda med salt, peppar och basilika
1. Dela potatisen i bitar och lägg i en smord hög ugnsform. Strimla tomaterna och strö över. 2. Vispa ihop ägg, mjölk och grädde och krydda med salt, peppar och basilika
Dagens lunch blev en potatisfritatta, bästa sättet att ta vara på kall potatis om ni frågar mig. Jag känner att jag börjar bli lite tjatig men jag går mest här hemma i mysbyxor och är sjuk
Potatisfritata med paprika & valnötter 5. 00/5 (100. 00%) 1 vote. Potatisfrittata med paprika & valnötter. Brukar du också öppna kylskåpsdörren och inse att du bara har en halv bit paprika, ett par ynka ägg, en skvätt mjölk och ett par överblivna kokta potatis kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.