I jämförelse med den kommande påskhelgens alla godsaker kanske potatis och löksoppa kan verka lite tråkigt, men den här goda, krämiga soppan är väldigt populär här hos oss och eftersom den dessutom är enkel att sno ihop så hamnar den ofta på vår meny
Det är urtrist att käka mat när man är så täppt att allt smakar papper, men äta bör man ju även om man inte känner någon lukt eller smak, så därför kokade jag en stor gryta med potatissoppa som sedan fick bli min mat i flera dagar
Skruvad potatis. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatis i ugn. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på
fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
När vi ändå skulle äta bakad potatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Skär ett kryss i skalet när de är klara och tryck ihop potatisen så att den öppnar sig
Potatisgratäng utan grädde. 6 st stora potatisar 1 silverlök 3 kvistar rosmarin 6 dl kycklingbuljong 25 g smör salt & peppar Skiva. 6 st stora potatisar
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Skala och skiva den kokta potatisen. Pensla kanterna med uppvispat ägg, eller kallt vatten, innan potatisen och osten läggs på den ena halvan av bitarna med smördeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.