Fyll pajskalet med purjolök, tomater och basilika. Servera med en sallad. Häll mjölet i en matberedare och smöret skuren i tärningar, hacka snabbt ihop det till en smulig massa
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Mycket otippat att jag skulle äta en tomat- och jordgubbssallad med basilika och vitlök (. Jag behöver väl inte säga att det här tillbehöret gjordes när Mannen som i princip hatar vitlök inte var med vid bordet
En alldeles ljuvlig fisk- och räksoppa med saffran och basilika serverades med kokosbröd + ost och en sallad på spenat, tomat och röd paprika hos oss förra fredagen
Smaksätt med peppar. Blanda mjöl, ost, matfett och vatten till en deg. Pensla med uppvispat ägg. Skölj, ansa och finhacka purjolöken och om den är stor behövs inte hela, tag då den finaste delen
Koka upp vatten med buljong, tillsätt basilika, risoni och tomaterna. - Salt och peppar. Koka tills risonin är klar och tomaterna mjuka, smaka av med salt och peppar, häll av vattnet
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.