Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlök och fräs den medkycklingen. Så idag blir det en kycklinggrytamedsmakav grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Servera kycklingklubbornamed grönsaker och ris. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem medkycklingen. Är inte så förtjust i kycklinglår så jag tog vanliga filéer och det gick himla bra också
Krydda kycklingfilénmed paprika/tacokrydda och lite salt och svartpeppar (helst från kvarn). Bryn kycklingen så den får fin färg och sänk sedan värmen och lägg över ett lock på stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.