Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsylt med massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
En smidig och lättlagad tomatsås. Recept för ca 8 dl tomatsås. Fräs lätt i en kastrull med olivoljan tills löken börjar mjukna och bli genomskinlig (ca 5-6 minuter)
Krossa bären, (de behöver inte repas), enklast med händerna eller en mosstöt. 2 Att man sätter till atamonen i första skedet beror på att risken för jäsning är störst när man har bären med
Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. Dela tomaterna i bitar och mixa alla ingredienser utom basilikan tillsammans i matberedare, med stavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Lägg tomaterna i en eldfast form med snittytan upp. Ljuvlig tomatsåsPortioner. Skrapa sedan ner allt från formen ner i en kastrull och mixa slät med en stavmixer
Andra gånger kladdar jag ner receptet medan jag lagar, men är så hungrig att det hinner bli helt tomt på tallriken innan tanken slår mig att jag borde ha tagit en bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.