Ingen ugn, spis, kyl, frys = inga problem. Placera två kexchoklad på ett fat Spruta på rikligt med grädde Upprepa proceduren Bred ut grädde på sidorna av tårtan Garnera med jordgubbarna Röj undan korsorden och pocketböckerna och hugg in
Tillsätt mjölk- ochvinägerblandningen som nu ska ha tjocknat lite. Min vän Sara är nog den mest dedikerade spelaren och hon kommer att få smaka på den här tårtan ikväll
Var du än tittar gå folk och jagar pokemons. Lägg rökflisen på glöden och lägg på ribsen. Tydligen är det inte bara min familj som älskar mina ribs, utan tydligen även dessa Pokemons
Låt botten svalna och gör i ordningenfyllningen. Fyllningen. Imorgon tänkte jag besöka matmässan "Passion för mat" som slår upp dörrarna och har öppet hela helgen på Eriksberg i Göteborg
Och det är väl gott nog så. Gomorron på er. Här har ni mig igen, osminkad, ofönad och totalt ostajlad, men vid liv och hyfsad vigör efter min veckolånga bloggpaus
Ingen lördag utan lördagsgodisoch då ska det helst vara hemgjort om ni frågar oss. I förra årets julkalenderlucka nummer fem fanns ingenting ens i närheten av hemgjort lördagsgodis
och kardemumma i en skål och strö blandningen över äppelbitarna i pannan. blandningen. någonstans. ärligt, få saker passar bättre ihop än Fett och Fras
Sänk värmen något. Krydda och tillsätt vinägern. Rör om och stek ytterligare ett par minuter. Bryn färsen och stek tills det mesta av köttsaften kokat bort
Strimla kycklingenoch fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Olivia och Isak öste beröm över kycklingenoch tyckte att den var jätte-god. När jag kom hem från jobbet vispade jag ihop såsen, skar kycklingen i bitar och tillagade den i ugnen utan att först steka den
Jag är inget stort fan av tårtor egentligen men den här är den godaste tårta jag har ätit. Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god
När blandningen är riktigt kall, vispa den till ett härligt fluff. Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Tillsätt fond, crème fraiche och ädelost och koka sakta någon minut till den blir slät. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.