10 små
plommon 2 + 2 msk ljust muscovadosocker 1 dl valnötskärnor 2 dl rött portvin ½ liten kanelstång (1 cm vaniljstång)
1 krm
salt
½ litet
stånd fänkål en nypa salt 1 msk valnötsolja eller druvkärnolja 150 g ädelost, gärna av fårmjölk 100 g babyspenat 100 g frisésallad, rucola eller andra gröna blad du gillar
Klyv körbärstomater och skär plommoneni klyftor. Salt, sött och syrligti denna sallad. Tips för de som är allergiska mot kärnfrukt – som ofta kan äta om den är lätt rostad
Svängde ihop en god sallad förra veckan. Ibland kan det enkla vara nog så gott. dressing på olivolja, balsamvinäger, salt, peppar, italiensksalladskrydda
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisksallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspireradetillbehör, inte som iBerlin
Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.