Rör du ihop creme fraiche, philadelphiaost. Vilken påskhelg vi har och det verkar som om det fortsätter, har suttit ute och ätit påskmiddag det vet jag inte när vi gjorde sist
I går förenade jag nytta med nöje och tog enlångpromenad till Limhamns Fiskrökeri. God middag. Enpromenix på ca fyrtio minuter från där jag bor och eftersom solen strålade, blev det en riktigt angenäm “motionsrundaâ€
Bara att röra ihop så ingenbakassistent behövs. En fest utan bubbel är ingen riktig fest. Eftersom jag har min butik Annies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innan vi ska ha bjudning
En lagom stor gratäng i kylen kan vara grunden till flera olika måltider. Kombinera bara med kött, fisk eller enenkel sallad så slipper du planera långt i förväg
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). ca 1 dl vatten. rör ihop och låt puttra 1 timma. 1 liten fläskfilé. ca 1 dl vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.