Jag valde idag att toppa pizzan med tomatsås, grillad kycklingfilé, röd lök, mager ost, pinjenötter och basilika men du kan självklart toppa den med dinafavoritingredienser, låt fantasin flöda
En väldigt mättande pizza, halva pizzan är fullt tillräcklig för att bli proppmätt. )Receptet är för en plåt pizza, vill man ha fler pizzor ökar man bara och gör så många satser deg man vill ha pizzor
Lägg sedan på din fyllning och grädda i ugnen ytterligare tills osten smält och pizzan ser klar ut. Men det här receptet är ett höjdar-recept faktiskt och blir väldigt snarlikt ”vanlig” botten
Färdigapizzan, ser god ut och har tjock fin botten. Ingredienser. Idag var jag sugen på pizza igen. Man kan ha lite extra då det gör att färdigapizzabotten blir lite frasigare
Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
När man gör lchf-pizza ska man köra in botten i ugnen innan man lägger på ingredienserna vilket jag gjorde, sedan när man lagt på ingredienserna så går det ju väldigt fort i ugnen, bara att vänta på att osten ska smälta egentligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.