175 g pistagenötter, naturella utan skal 75 g vatten 75 g rapsolja citron salt 200 g innanlår (eller fransyska) 1 tsk gröna oliver, hackande 1 msk parmesanost, finriven citronskal rucolasallad citronsaft olivolja salt svartpeppar
Om du använder pistagecrème kanske du ska utesluta tillsatt socker helt. pistageglass. Gelato al pistacchio är en av mina favoritglassar, särskilt nu när jag inte tål hasselnötter eller valnötter
Jag behöver sannerligen helg, och det extra mycket mer än vanligt. Jag känner att jag jobbat extra hårt denna vecka, både på jobbet och med bloggen, så det ska bli skönt att kunna fokusera mer på hemsidan och allt annat som har med hela "bakasockerfritt-konceptet" att göra
Koka upp hallonpuré, vatten och socker till en god lag. Lägg rabarbern i en ugnsfast form, slå över lagen och baka rabarbern mjuk i ugn på 150 grader i ca 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.