175 g
pistagenötter, naturella utan skal 75 g vatten 75 g rapsolja citron salt 200 g innanlår (eller fransyska) 1 tsk gröna oliver, hackande 1 msk parmesanost, finriven citronskal rucolasallad citronsaft olivolja salt svartpeppar
Till servering pistagenötter, rostade och salt (till servering) flatbread
Råbiff som får smaklökarna att jubla. Lyft upp med hålslev och låt ligga och dra på hushållspapper. Tryffelmajonäs – Blanda Hellmans majonäs med tryffelolja
Servera och låt gästerna blanda tillbehören medråbiffen efter smak. Börja med tillbehör som ex. råstekt potatis om du ska servera råbiffen som huvudrätt
Lägg upp råbiffen på brödet och garnera med små pärlor av dillolja, chipsen och vattenkrassen. Mixa dillen tillsammans med olja i en mixer, sila sedan av
Som jag tidigare påpekat är råbiffen en favorit. Ut över detta valde jag att halstra biffen i grillpannan för att komma åt den rökiga och grilliga smaken i kombination med den lena konsistens som dubbelmald färs har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.