Gott och så toksmidigt att det nästan är pinsamt. Ni som följer bloggen kanske har snappat upp att jag på gärna vill laga snabba maträtter som inte tullar på smaken
Det här är så gott och nästan pinsamt enkelt att laga till. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Dom är löjligt enkla att göra, nästan pinsamt hur enkla dom är. Förra helgen när vi hade en massa gäster här, både vuxna och barn, så ville jag ha något enkelt att bjuda på innan maten
Jag är nämligen pinsamt dålig på att laga mat. Det här, mina vänner, måste ni prova. För ovanlighetens skull ska ni få recept på något som inte passar efter maten, utan snarare till maten
Jag har utlovat receptet på ”min” bearnaise sås så länge så det börjar bli pinsamt. Men bättre sent än aldrig, så här kommer det receptet jag använder mig av när jag bjuder på handvispad bea
Jag vet att det är dålig uppdatering på bloggen och jag har haft pinsamt lite tid att kommentera på mina favoritbloggar, men det tar tid att fylla 40 år tror mig
Otroligt pinsamt. Jag tänkte börja detta inlägg med ett erkännande. Som den finsmakare och experimentella matbloggare jag vill utge mig för att vara, är det ett väldigt penibelt sådant
Allt började förra helgen när vi pratade om vilket kött som går att använda till pulled pork och jag blev pinsamt påmind om att jag hade fått en vildsvinsbog som jag stoppat i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.