Pinjenötspaj Igår blev det en mäktig pinjenötspaj med härlig chokladfyllning, receptet har jag hittat i Allt om mat i Emmas Kök
Spenat och pinjenötspaj Foto. Ingela 4-6 port 538 kcal/4 port 430 kcal/ 5 port 359 kcal/ 6 port Pajdeg. 3 1/2 dl fullkornsvetemjöl 1/ tsk bakpulver 50 g smör 1 1/2 dl kesella Innehåll En Lättare Vecka
Citron och pinjenötspaj Gör mandelmördeg. Kör alla ingredienser utom ägget i en matberedare till en jämn deg. Ta upp degen och paketera in den i plastfilm Matklubben.nu
Pinjenötspaj Börja med pajdegen. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka samman mjöl, matfett och socker, för hand eller i en matberedare Matklubben.nu
Spenat- och pinjenötspaj Tina spenaten i god tid och krama ur den väl. Detta är avgörande för pajens konsistens. Sätt ugnen på 225 grader Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.