Blanda mjöl, bakpulver, salt, och pepparkakskryddor och rör ner i äggsmeten tillsammans med mjölken. Pepparkaksmuffins ca15 st Receptet hämtat från Mia Öhrn100 gram smör3 ägg2 dl socker2,5 dl (150g) vetemjöl1 tsk bakpulver1 krm salt1 msk malda pepparkakskryddor1,5 dl mjölk 1. Fördela smeten i muffins formar och grädda i 175 grader i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter
The post Pepparkaksmuffins med marsmallows fluff. Super goda och enkla att göra om man inte orkar stå och göra pepparkakor eller gör både och, det är ju gått med både pepparkakor och pepparkas muffins
Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Dom här muffinsarna ska till ett hemligt ställe som faktiskt inte drabbats av mina sötsaker än. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
När du har muffinsen i ugnen kan du passa på att göra citronkrämen. När muffinsen har svalnat delar du dem på mitten, brer på krämen på nederdelen och sätter på överdelen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.