20121005 =
76,4 kg 20121105 = 77,4 kg 20121205 = 76,2 kg 20130105 = 74,8 kg 20130205 = 74,7 kg 20130305 = 75,5 kg 20130405 = 76,6 kg 20130505 = 78,5 kg 20130605 = 77,7 kg 20130705 = Semester
20130805 =
79,9 kg
NORMALVIKT = 70,5 kg
2013-10-10 Nu
har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre :)
Ett av mina favoritländer med spännande mat är Japan, så japanskt matlagning (och kultur) är troligtvis ett inslag som kommer dyka upp i den här bloggen ganska ofta, eftersom jag tycker om att laga japansk mat
Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för BodyStore. Hej på er. Nu har det gått 1 månad sedan jag körde igång med striktare kost efter sommarens utsvävningar
Sedan jag började odla pelargoner har jag inte längre så mycket plats över på balkongen till att odla något ätbart, men i år har jag två små tomatplantor, som inte är större än att de får plats i en och samma spann
Härliga Go'kväll-kocken Susanne Jonsson hade arbetat fram den perfekta pajen under två månader och den serverade hon till bl a Johanne Hildebrandt, vars böcker jag älskar och som jag har lite kontakt med på Twitter (eftersom vi båda är sådana nördar att vi läste Illiaden och Odyséen när vi var nio, har rötterna i Norrland och bott utomlands)
Pelargonerna får bidra med lite extra vårkänslor. Spenaten börjar växa till sig i mina odlingslådor och jag nallar av de späda bladen för att göra en härlig sallad med rostade frön
Ja vad kan man säga, jag har snöat in på dulce de leche. Jag är lite så. Ibland snöar jag in på saker, eller nördar in mig på saker kan man också kalla det
Många raw food rätter tar avstamp i pastarätter och försöker efterlikna dessa. Kanske för att det är lätt, gott och vackert att göra pasta av grönsaker
Fick en fin pelargon av mamma häromdagen, alla fyra pelargoner som jag har kommer ifrån henne. Hej. Jobbat första passet på över en vecka idag, skönt att vara tillbaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.