En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Pastasallad med pesto och soltorkade tomater är gott till buffén eller som tillbehör till grillat. Eller ha den som en bas och tillsätt räkor, kyckling eller något annat gott kött
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Det var ett tag sen nu som jag lade upp ett matrecept och den främsta anledningen till det är att jag just nu har en tvååring hemma som helst (bara) äter spaghetti med köttfärsås eller kycklingcurry-gryta
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 3-4 ägg, hårdkokta. 1-2 dl svarta oliver. 1-2 tsk ljus dijonsenap. 500 g fusilli 1 förp tonfisk i olja 3-4 ägg, hårdkokta 1-2 dl svarta oliver rucolasallat 3 tomater, i klyftor Dressing. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Lägg dem i en stor plastpåse, tillsätt salt, socker och vitpeppar. Häll av vätskan, lägg fiskbitarna i ett durkslag och spola av dem snabbt med kallt vatten
Under tiden, kör bröd och kajennpeppar till smulor i en matberedare och rosta dem sedan gyllene och frasiga i en torr stekpanna med släpp lätt-beläggning på medelvärme, skaka pannan regelbundet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.