Ett utmärkt sätt att använda auberginer på, lager på lager med massor av krämig ost och tomatsås. Tillsätt mer olja vid behov, placera dem färdigstekta auberginerna på hushållspapper så att oljan drar sig
baby gem-sallat. AubergineparmigianaDetta är som en lasagne på aubergine och tomatsås, som blandas med parmesan och mozzarella för härlig konsistens och smak
En stor inspiration i mitt liv är den engelske kocken Hugh Fearnley- Whittingstall och älskar hans bok Grön mat vegetariskt varje dag från River cottage
Jättegoda pizzor som påminner till smaken om melanzane alla parmigiana. Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper
Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. 6-8 champinjoner. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök. 6-8 champinjoner 200 g quornfärs
1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 1 kg aubergine
Dela på längden i fyra delar och skär sedan i cm-stora bitar. Skölj auberginen och zucchinin. Till 4-6 portioner så behöver man. 2 normalstora aubergine, 2 st normalstora zucchini/squash, 2 tsk rapsolja, 250 gram färska lasagneplattor. Låt såsen koka på låg värme utan lock i ca 15-20 min. Gratinera i ugn 200 grader i ca 30-40 minuter. 2 normalstora aubergine. ca 30-40 minuter Se
Aubergine med linsröraEn kalorisnål, vegetarisk rätt med ugnsbakad aubergine och krämig linsröra. Dela auberginen på längden och lägg halvorna på en bakplåtspappersklädd plåt eller i en ugnsfast form
Igår blev det en aubergine och okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Dela båda auberginerna längs långsidan och sätt sedan ihop dem igen
Skölj och dela auberginen. Lägg köttfärsröran i aubergineskalen och strö över osten. 1 st aubergine. Gröp ur nästan allt inkråmet och skär det i mindre bitar
En del av vårt valfria tilltugg ser ni på bilden, det blev kokta pantofflor för Håkan medan Anki valde blomkål, resten av tillbehören i form av grönsaker i både kokt och rått tillstånd står kvar på matbordet - helt ofotograferade -och väntar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.