Parmesantilltugg
klingskitchen.blogg.se
klingskitchen.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl vetemjöl
  • 100 g smör, rumstempererat
  • 1 äggula 100 g riven parmesan
  • 2 tsk oregano
  • 1 tsk chiliflakes
  • 3 msk pinjenötter
  • 1 ägg till pensling
  • Blanda alla ingredienser utom pinjenötter till en deg. Dela sedan degen i fyra delar och rulla ut varje degklump till en cylinder.
  • Rulla in dem i plastfolie och ställ i kylen ca 30 minuter Värm ugnen till 200 grader Skär cylindrarna i 1 cm tjocka rundlar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  • Vispa ägget och pensla kakorna, strö över pinjenötter och ev lite oregano.
  • Grädda mitt i ugnen ca 12 minuter tills de är gyllenbruna.
  • Låt svalna på plåten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.