Italienska parmesanköttbullar i tomatsås Hallå i stugorna. Jag tänkte starta veckans lunchrecept med dessa ljuvliga köttbullar. Dränkta i tomatsås – stoppade och toppade med ost Fototokig fru, mamma & matte
Parmesanköttbullar med sötpotatis Till 4 portioner. 500 g nötfärs. 2 ägg. 1 dl riven parmesan. 2 msk pesto. Hackad timjan. 1 hackad vitlöksklyfta. 2 sötpotatisar Matglädje
Matinspiration från olika hörn av världen Yakinuki från japan har jag blivit bjuden på förr men aldrig gjort själv. Otroligt gott och otroligt enkelt att göra Make Ahead Food
Matsedel vecka 7 12 februari, 2017. Matsedel vecka 7. Veckomatsedel. Inga kommentarer. Okej hörni, det är Alla hjärtans dag på tisdag Vardag.nu
Parmesanköttbullar i tomatsås Skiva vitlöken tunt och stek den i olivoljan på mycket svag värme. Klipp sönder burktomaterna direkt i burken och tillsätt dem tillsammans med lagerblad, buljongtärning och ev tomatpuré och vin Matklubben.nu
Citron- och parmesanköttbullar Plocka och strimla persiljan. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet. Finriv osten. Blanda persilja, citronskal, ost, färs, ströbröd, vatten och ägg Matklubben.nu
Parmesanköttbullar i tomatsås Man kan ju fundera över varför köttbullar i tomatsås och spagetti är så mycket godare än köttbullar med ketchup och makaroner Vardag.nu
Parmesanköttbullar med rostade grönsaker Sprid ut grönsakerna i en långpanna eller ugnssäker. form. Ringla över olivolja, salta och peppra. Rosta. grönsakerna mitt i ugnen ca 20 min Coop
Parmesanköttbullar med rostade grönsaker och limeyoghurt Sätt ugnen på 225 grader. Skär paprika, zucchini och lök i bitar. Sprid ut grönsakerna i en långpanna. Ringla över olivolja, salta och peppra Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.