PARISMONAMOUR. Drömde mig bort till en avminafavoritstäderParis, tog med Mig en riktig godbit ut som sällskap och Nu talar vi inte om sakerattätautanattläsa, bläddra i och titta på helt fantastiskafotografieravkändafranskafotografer
Här harjag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmörCafé de Paris som sen tillsammans med körsbärstomaterblandas med kokt tagliatelle, grädde och så riven västerbottenost på toppen innan det gratineras
Kryddsmnör Café de Paris är en klassiker, och ursprungsreceptet är hemligt. Det serverades på en restaurang i Génève som hade som affärsidéattservera en rätt – entrecôte stekt till perfektion med just Café de Paris-smör
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Isabella och Emelie längst ner till vänster och far och son till höger. Vi börjadedagen med attsjunga för honom och ge honom presenter sedan på eftermiddagen kom tjocka släkten för attgratta
Den uppskattasavalla men det är min erfarenhet då den serverades på gårdagens hummer fest. Vispa sockerersättningen med ägg och vaniljpulver tills det är riktigt fluffigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.