Nu ligger hela påskhelgen framför och väntar på oss med allt den har att erbjuda. Vi inledde den på ett härligt sätt med goda bakelser med en "touch of Easter"
Så himla skönt med några extra dagar att få vara ledig på. Lovely. Igår var det lite fest hemma hos ett par kompisar och idag känner jag mig ganska pigg ändå (
Måndag och påskvecka. Härligt. Det ska verkligen bli skönt med långhelg tillsammans med familjen. Vi har inga speciella traditioner på påsk, förutom att dottern går påskparaden nere på stan på påskafton
Ja, nu har mannen fyllt år igen. Igår faktiskt men vi firade honom idag. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
Har ni börjat ert planerade inför påskmiddagen eller kommer ni gå bort till dukat bord. Vi är bortbjudna nästan alla dagar i påskhelgen, men jag kommer bidra med några rätter till buffébordet
Under påskhelgen lagade jag en fin lammstek som marinerades ett dygn före tillagning i ugn. Marinaden av färsk rosmarin, vitlök, olivolja och citron förhöjer smaken av lammsteken och köttet blir riktigt mört och gott
Jösses vad tiden går fort. Det är redan påskveckan eller stilla veckan som den också kallas. Stilla veckan är, som kanske hörs på namnet, en tid då det är tänkt att man ska ägna sig åt stillhet och eftertanke inför den kommande påskhelgen
Nu börjar min baksäsong i stugan. Med stugan menar jag min inredningsbutik Annies Stuga i Glommen. Jag kanske tjatar, men vill ju att ni ska komma och hälsa på mig
Idag är det långfredag och enligt gammal tradition ska det bjudas på fisk. Så det får det bli idag också på bloggen, en väldigt enkel fiskgryta med få ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.