Bocchiaturneringen fick vi skippa den här gången. Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp tilloch blir inspirerad av
Vi ska fira påskentillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Visst hör väl lax påskentill. Ta upp med hålslev och låt rinna av på en bit hushållspapper. Koka upp vatten i en kastrull tillsammans med lite salt och ättika
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här. Det är också viktigt att äta sunt och heller inte snåla på det goda i livet
Skölj och skrapa morötterna och dela dem på snedden. Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Det visade sig att storebror ratade all mat jag gjorde (bortsett från smakportionerna av olika grönsaker, de smakade han på i alla fall) och det slutade med att jag tröttnade på att laga massor av mat som jag ändå bara fick slänga och vi gick helt över till burkmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.