glas - mjölk, vin, skumpa, nubbe, whisky, drink, vatten. Den har många fördelar och få dåliga sidor. Området vi gillar att hålla oss till har haft ett servicehus med rätt taskiga duschar
Jag tror inte att det kan bli enklare - en oerhört god fiskrätt. Det är ett örtsalt med enbart örter och salt, inga klumpförebyggande medel, ingen glutamat, inga konstigheter, allting ekologiskt odlat
Det behövs engentligen inga exakta mått för att göra egen müsli. Men man kan ha flytande honung istället för sirap (min honung var slut) och någon annan krydda som kardemumma eller kokos om man gillar det mer
Häll på kaffet i pannacotta-glasen. Den söta vaniljen, den beska smaken av kaffe smaksatt med lite socker, eller varför inte sirap, då får kaffet en hint av kola
En härlig vårdag som denna så måste även vi LCHF. are få njuta av våfflor. Intogs utomhus i vårsolen. Det recept vi nu kommit fram är en blandning av andra vi sett på bloggar, det här blir frasigt och bra
Och innan jag visste att jag var allergisk mot vetemjöl förstod jag inte att "bakiskänslan" som jag kände dagen efter en pizza, berodde på att kroppen hade fullt sjå med att ta hand om något som den verkligen inte uppskattade - vetemjöl och dessutom det i kombination med en massa fett
Klippfisken från Norge har blivit så känd och berömd världen över att den banat väg för en konversation mellan olika folkslag, Möter du en Portugis eller Spanjor som frågar efter din nationalitet, och du svarar med – Norge- blir konversationen straks mycket lättare, du översköljs av kommentaren, " bacalao/ bacalhau/ morue/ stockfish "
Tillsätt tomatkross och tomatpurè och smula i buljongtärningarna. Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. Det var en nöjd och glad nybliven 1-åring som stupade i säng i kväll. Du behöver (ca 10-12 port). 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningarkrossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. Grädda mitt i ugenen 20-30 min tills pajen fått fin färg. Matpaj ca 10-12 port. 2 förpackningarkrossade tomater
Hoppas ni sovit gott. steka dem i förväg och sedan ha ost och skinka mellan och värma i mikron. Kanske ett recept då för den som vill göra dessa ljuvliga plättar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.