En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfiléinlindadibacon med balsamicosås. Lindabaconskivorna runt kycklingen och stek kycklingentills att baconet har fått fin färg, krydda dem med lite svartpeppar
Lindafiléernaibaconskivorna så att de blir helt täckta. Skär en djup skåra isidan på filéerna. Pressa vitlöken och blanda ihopvitlök, timjan, crème fraiche, chilisås och dijonsenapi en liten bunke
Om kycklingfiléerna är stora kan man dela dom. Ta upp dom och lindabacon runt varje. Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner
Lindaserranoskinkan runt de fyllda kycklingfiléerna så den blir "hel" igen. Vi använde steksnöre också för att få det att hålla ihop bättre (man kan även ta tandpetare)
Virain varje kycklingfiléibacon så att det täcker. Skär en fickaikycklingfilén. Här kommer ett gott helgrecept, detta har viinteätitidag utan för någon vecka sen men det blev ju ett spara-recept såklart
Bred sedan över kryddblandningen med skeden och vira runt baconet. Blanda och krossa alla kryddor i en mortel, ha sedan iolivoljan och blanda till en smet med en sked
Baconlindadkycklingfilé fylld med mozzarella, salami och oregano. kycklingfilé. Vik över locket, toppa med hackad färsk basilika och lindaini två skivorbacon, som eventuellt kan fästas med en tandpetare
När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléerna med ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Stek strimladbacon och fördela den över filéerna. Jag gjorde en snabbare versioni stekpannan med strimladfilé för jag hade lite bråttom, men här kommer originalreceptet
Ta sedan ett helt paket bacon och lindadein dem en och en. I många av de Amerikanskamatlagnings programmen har de ofta med sparris som är inlindati något
Skär kycklingfiléerna på längden. Skär baconetibitar och stek det i en panna. Lagade en snabblagad kycklingrätti en panna och serverade den tillfärdigköptarösti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.