Knapriga kanter, tunn botten men fast nog att hålla ihop med fyllning på. Jag ska försöka baka lite mer med det i framtiden tror jag, måste googla lite för inspiration
Skopa ut lagom mängd och bilda rondeller på en bakpappersklädd plåt och grädda dem i 200 grader ca 12-15 min i överdelen på ugnen. Bred lite tomatpuré på pizzabotten och lägg sedan på köttfärsfyllet, på med riven ost och in i ugnen på 200 grader några minuter tills osten har smält
Är det något som faller mig i smaken så är det Massa goda tillbehör på en hemmagjord pizzadeg. Sedan häll i glutenfri mjölmix, lite i taget tills degen blir smidig
Ni vet hur jag brukar göra pizza på blomkålsbotten. Denna gången ville jag dock göra bottnen på ett lite annorlunda sätt, för att få den lite mer krispig, och jag använde mig därför av blötlagt bovete och quinoa
G. l. u. t. e. n. f. r. i. p. z. a. å. b. o. v. I. ö. d. g. s. j. m. ä. J. h. ,. c. 6. 0. k. R. y. B. 1. 5. 3. 7. F. é. 2. 4. S. V. (. ). O. N. H. E. -. L. 8. |. M. | G. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.