I fredags gjorde jag åter igen pizza här hemma, för en gångs skull med riktigt njutbart resultat. Klart en pizza på botten gjord av blomkål eller lchf varianten med ost och ägg är helt okej som "hälsosam variant" men ingenting slår ju en "riktig" pizza
Det här är nog inte en vinnarpizza. Maken och jag avnjöt den till VM-finalen i fotboll, och även om jag är måttligt intresserad av fotboll, så är jag ju Italienfreak, och var tvungen att se hur de italienska gossarna skötte sig
G. l. u. t. e. n. f. r. i. p. z. a. å. b. o. v. I. ö. d. g. s. j. m. ä. J. h. ,. c. 6. 0. k. R. y. B. 1. 5. 3. 7. F. é. 2. 4. S. V. (. ). O. N. H. E. -. L. 8. |. M. | G. d l
För ett tag sedan delade jag ju med mig av ett recept på vegopaj med ett pajskal gjort av bönor. Den föll alla i smaken, och jag kom på att jag ju faktiskt kunde använda precis samma botten till en pizza
Vad gör man då suget sätter in eller övriga medlemmar i familjen smaskar i sig pizza. Man bakar en själv… Använde botten av samma recept som mandelbröden men brädde ut stort som en pizzabotten
Jag brukar ju säga att jag oftast lagar all mat från grunden. Men det finns undantag. Ibland testar jag glutenfria nyheter, om inte för annat så för att kunna berätta för er om sånt som dyker upp i affärerna
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. De flesta av oss kan nog relatera till de dagar (oftast söndagar…) då man inte känner för att laga mat utan vill ha något snabbt, gärna salt, fett och hemlevererat