Och så svenskt smör på det. Men om du gillar sardeller och vill ha mer sälta, så lägg på det också. Bjöd mina föräldrar på det här och jag överdriver inte ett dugg när jag säger att de verkligen gillade det
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Klicka på smetana och rom och dekorera med dill. Gör så här. Värm mjölken så att den blir fingervarm. Smula jästen i en skål och häll över den ljumma mjölken
Jag inleder det nya året med en riktigt god laxpudding som jag gjorde flera gånger under hösten. Den här gången ska det bli att gå även uppför trapporna då och då, jag har blivit så mycket starkare mot när vi åkte ner i mitten på november
Svartvinbärslikör pågång. 2016-09-13, 20. 24. Har slarvat och inte plockat av vinbären förrän nu. Plockade och bestämde mig för att göra likör av bären
Eftersom jag inte har någon press gör jag på enklast möjliga sätt. Det här receptet finns på flera olika bloggar men jag tror att ursprungsreceptet kommer från Gelas hem och trädgård
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. De lagar mat från grunden och har en fin salladsbuffé, något som min nya arbetsplats också verkligen har (bland annat med fina rödbetor och fetaost)
En vän till mig sa en gång. I en period av gråhet, snösmältning och allmän uttråkning letar jag inspiration som ska leda mig till nya matlagningshöjder
) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.