Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en nyfavoritpågrillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Klicka för att dela påTwitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nyttfönster)Click to email (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
Igår åt vimiddagpåStockholmfisk både för att det var vår bröllopsdag igår men också för att tacka min mans snälla mamma som har tagit hand om vår lilla katt i en vecka när vi har varitpå Kreta
Jag går alltidpå känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrigsiglika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Veckans menyblir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en nypizzabotten och den blev jättegod
Om du er nysgjerrigpå prosessen, har jeg skrevet om dette tidligere. Om jeg skulle bestemt menyen, hadde jeg sparket ut svineribben og erstattet med pinnekjøtt når som helst
Låt lagen kallna och häll den över de tinade kräftorna. Sila av spadet. 1rejält med krondill utan stjälkarSkala och skär löken i klyftor. 1Koka ihop alla ingredienser under lock 5 min. 1Låt stå svalt minst 2 timmar före servering
Det var precis så att jag fickihoptill en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktisktgick att sitta ute och fikapå balkongen i kvällssolen
I sol och nyckelmäklingpådistans. Jag började så klart genast googla recept med detta nyttiga och c-vitaminrika bär, och föll för en kaka med cholad och tänkte att havtornets sura smak måste giftasigfinttillsammans med choklad
Nu är det ju dagen före julafton och därför blir det inte julmat i bloggen idag utan litebilder från vårt besök påStockholm Tapas på kungsholmen i veckan
Jag liggerpå rundade klippor, känner värmen som fortfarande strömmar ut från berget. Han har tagitmigtill Oxnö, (som liggeriStockholms skärgård), som alltid har haft en speciell plats imitt hjärta, men som idag har en helt annan och ännu större betydelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.