Sara hade i sin tur härmat PT by Emma, en för mig ny blogg. 1 ägg, 1 msk kokosolja, lite kakao, lite kanel, lite vaniljpulver, 2 dl nybryggt kaffe + mixerstav. 2 dl nybryggt kaffe
Jag ville förnya min design av flera skäl. Ja, nu har jag äntligen ny design här på bloggen. Sedan har den nya designen som Elin har trollat fram här inne ytterligare förstärkt min nya inspiration
För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
En typisk sommarpaj. Foto. Jurek Holzer. Sommaren är pajernas tid. Man längtar efter något ljust och fräscht, lättlagat och lättpackat, svalt och skönt
Några nypor havssalt. Några nypor havssalt. För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.