Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Och väldigt nyttigt att ta tillvara på det som finns i kylskåpet även om det inte är mycket så kan man koka ihop den mest goda och prisvärda gryta som också räcker till många
Hej allihopa. Jag har haft riktigt mycket översättningsjobb de senaste dagarna, vilket är bra för plånboken, men mindre bra för bloggen, så det har varit lite glest här de senaste dagarna
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Jag hade också kvar lite av en svampstuvning som fick åka med i gratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), men den står inte med i receptet
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
En bra och billig grönsaksgratäng när hungern anfaller och man inte har så många " pluppar " kvar. Man kan också använda grönsaksspsd eller grönsaksbuljong till såsen, men jag tycker den ser trevligare ut om man har kokosmjölk som bas
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.