400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi, prova dig fram. Sesamfrö. Teriyakisås. Bladgrönt. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till
Vilken mat. Nyårstips. Oxfilen skar jag i tjocka bitar,Salt peppar på, rejält. Hetta upp en panna och stekte ytorna, in i ugnen på 175 grader tills den va 60 i inner temp
Blanda vispad grädde,. färska eller frysta bär av valfri sort med maränger brutna i stora bitar. Lägg. en kula glass i botten av en skål och toppa med bärgrädden
400 gr kallrökt lax. 4 msk färskost. 2-4 tsk wasabi, prova dig fram. Sesamfrö. Teriyakisås. Bladgrönt. Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till
Hej. Nu tar jag en välbehövlig ledighet, och återkommer med full kraft den 9/1. Min intention är att ägna mitt arbete 0 % och mig och min familj 100 % för att vila upp mig
Nu är det 2016. Men jag tänkte berätta lite om vårt Nyårsfirande hos våra goda vänner…Ni kanske får ett tips eller två som ni kan lagra till nästa Nyår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.