Ingen fara, det var ingen som besköt oss eller så, däremot fick vår kotte ett glädjefnatt av värmen från elementet och slängde upp sina kottfjäll (det heter tydligen så har vi fått lära oss) och avslöjade fröna som sitter därinne
Jag har letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Så där ja, nuhar vi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill
Lemon curden kan du veva ihop flera dagar i förväg, marängen kan du baka kvällen innan och sen är det bara att lägga ihop tårtan när gästerna är på ingång, bra va
(Om ni fattar vad som harhäntnu, så är ni mer kvicktänkta än mig tydligen. Det blev fint som snus med den ugnsbakade vitlöken, den blir liksom mjuk och len och alldeles alldeles
Dethar hon tjatat länge nog om nu. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Har därför redan börjat spåna på vilka kakor/tårtor det blir nästa månad
Hoppas att ni har haft en skön lördag och så hoppas vi på en underbar helg. Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.