Först och främst gjorde vi överdimensionerat mycket dressing, som kålen fick ligga och suga i sig. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
De som sedan tackade ja till festen fick för en vecka sedan flygbiljett/boardingpass (som här ännu inte är inplastad och utklippt) så de visste att de skulle till "flygplatsen" på vår gata
Ännu fler exempel på gröna, sköna rätter hittar du i min kokbok Birgitta Höglunds bästa grilltips, en bok som förstås fungerar hela året för dig som gillar goda tillbehörtill maten
Brödet kan stekas i förväg, men lägg på musslorna vid servering. Lägg ihop vid servering. Tilltugg med uppfriskande skaldjur, krämiga ostar och härliga röror är lätta att laga och är ett utmärkt sätt att få extra tid för mingel med gästerna
Givetvis finns det mycket mer som passar men det här är mitt urval idag. Här kommer lite smått och gott som kan hjälpa till när det är kalas eller det ska dukas upp en buffé
Mixa med stavmixern till såsgegga. Fannys originalrecept (och tjusigare foton) kan ni hitta här. Det såg löjligt gott ut så jag tänkte att jag skulle ge det ett försök
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. · Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp
Vispa hela tiden på svag värme tills lemon curden tjocknar. Vispa i sötning och ägg. Även dina nära och kära som inte tål eller äter gluten kan förlusta sig på denna godsak, dock är där socker i, men bara i marängen, så är man som jag och inte äter socker heller kan man i alla fall ta utav citronkräm, grädde och bär
Vi stekte ankbrösten som vanligt och det skulle tillsättasvin och fortsätta att tillagas i ugnen. Tillsätt ägg, äggula, kryddor och mjölet lite i taget
För utan prenumeration på mattidning vill jag inte vara. Jag har känt mig rätt trött på tidningen ett tag och tänkt sluta prenumerera, men jag vet inte vad jag i så fall skulle byta till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.