Finhacka under tiden lök och potatis och fräs i smör i en gryta tills löken blir genomskinlig. Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här
Rackarns så svårt det är att hoppa av denna karusell när den väl snurrat igång. Ja, de där hårt stekta korvarna var ett väldigt lyckat misstag som skedde när Signe minsann inte skulle vara med och laga mat längre och jag fick vända stekpannan ryggen någon minutför mycket
Det han framhöll med detta kött, förutom att ICA ställt samma krav som vi har i Europa på anitibiotikamängder och hormomer, var att djuren går ute i värmen HELA året och äter gräs, vilket gör att det smakar så mört och gott - kan inte annat än att hålla med, exempelvis lades en chuckroll - eller ett högrev - på grillen som en biff och grillade till rött, det smakade underbart
Låt jäsa övertäckta medan ugnen blir varm. Kavla ut till rektangel och bred ut hälften av smörblandningen jämnt på och vik över, skär 12 lika breda längder som du sen skär ytterligare ett snitt i mitten men inte ända upp ( det ska se ut som "byxor" ) tvinna dessa runt varandra och forma till en knut och lägg i stora bullformar på bakplåt, upprepa med andra deghalvan. Grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter
Ja ett tag tills det krisar och jag ringer till min frisör i panik och måste ha en tid NUför färgning och det är precis vad jag gjorde igår så nu ska jag till frissan och få ordentligt med färg i håret
Det värsta blirförvaringen i vinter, har ganska många stora växter nu…. Tänk om man kunde förvara all basilika som jag har fått i sommar, hinner inte att äta upp allt… det är synd fördet är så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.