Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Trillingnöt ärnummer två på min lista, först kom körsbär i likör som nu också är borta. Tänk att någon bestämde att den näst bästa chokobiten skulle försvinna ur aladdinasken
Nu tycks tillvaron vara tillbaka i vanliga smaker igen. Ni som följt bloggen vet att det där med aptit och sug inte riktigt har hängt ihop med mig under graviditeten
Men nuär den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Populära inlägg. Hirams Värmlandstårta. Ett av Hirams klassiska recept ärVärmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgeninuti. En citron hittade jag, den delade jag upp och pressade ner lite av vätskan inuti kycklingen och sedan kastade jag ner ett par citronklyftor inuti kycklingen också
Så fick jag syn på ett härligt recept på torsk. Härligt för att det innehöll en kopiös mängd fett. Jag får då ändå av att det är ”tillåtet” att använda sig av mer fett i det danska köket än det svenska, men jag kan naturligtvis ha fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.