-). -) kolla in Cameron Diaz och Jason Siegel i den tokdråpliga. -) och fyllde lite i ett högt glas, hällde över varm mjölk, toppade med vispgrädde och lite marschmellows som smälte…
Blanda ihop alltihopa, börja vispa grädden, klicka i majonäsen, fortsätt med creme fraichen och avsluta med att hälla i bären, salta & på med lite svartpeppar, passar både till
Drygt 1 dl vattenDrygt 1 dl chilisås (Ica Ett gott liv är låg i sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad0,5 dl äppelcidervinäger0,5 gul lök1 vitlöksklyfta1,5 msk worcestershiresås1 dl finhackad rotselleri1 msk dijonsenap1-2 msk honung1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning1/2 msk paprikapulver1 tsk chilipulverev 1/2 msk liquid smokesalt, peppar. Ifall du använder en slowcooker så ställ den på lägsta värmen och räkna med minst 5-6 timmar ev lite längre
Grillad sötpotatis med mynta, chili & rökt vitlök. The meat is just barbecue slice of pork that was ready-seasoned with grill seasoning from the store, I only have fried the meat, let it rest for a while and then cut up into thinner slices
Här har ni mitt eget bbq-sås recept som jag landade i. även göra min egen bbqsås till marineringen, så det krävdes en hel del avvägningar och funderingar innan jag landade i någon sorts feeling som jag kunde utgå ifrån
Stek dina lökar, morötter, paprika och wok med olivolja i en wok- eller stekpanna. Jag fick feeling häromdagen och ville bara testa något nytt och som resultat har vi min vegan pad thai med sötpotatis
Top up with sparkling mineral water and garnish with sliced pineapple, if you're feeling fancy. Put 3-4 sage leaves, ½ tbsp sugar and a small pinch of salt into each glass
Och hög blev den - något som eftersträvas av oss tårtgalningar. (fast då hette dom Johansson - tur att dom tog ett annat efternamn som också började på J)
Mix the ascorbic acid in some pre-cooked applesauce and then mix it into the rest of the sauce. I myself like when the sauce is not entirely smooth in texture
Jag kommer ihåg när jag var liten och vi ofta bakade hasselnötskakor till julen, fick lite feeling och tänkte att det kanske går att göra något liknande med pepparkakssmak och nedan är resultatet
"Glass i stora lass " - jo, så skulle man nog kunna säga om min glasskonsumtion här i Australien. Jag har inte ätit pinnglass på flera år, men fått en otrolig feeling för det här i Australien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.