Förbered något att lägga kakorna på när de kommer ur ugnen. Det var iaf dagen projekt, att göra en chokladtaco fylld med ljuvlig vaniljglass, grädde, jordgubbar och sötsyltad ingefära
Eftersom jag inte hade något namn på min kaka, då jag på allvar inte trodde jag skulle vinna (kaxig är jag alltid, fast bara med glimten i ögat ifall jag upprört någon)
Skär i grytbitar, något mindre kanske. Detta är en favorit i repris. För ett tag sedan gjorde jag en god pastasås med kassler och bearnaise och idag letade jag upp receptet och gjorde en ny version
Anledningen till att man valt att låta mediokra vardagsmatlagare tävla om den i sammanhanget bisarra titeln "mästerkock" istället för att verkliga, drivna och professionella matlagare får göra det är att alla staketkuskar framför TV-apparaterna i rent trots skall visa att man fanimej kan göra det där bättre
Dock orkade jag inte ta mig varken till IKEA eller till densvenskarestaurangen Björk här i centrala Milano för att köpa matjesill, så jag kompromissade med mig själv och köpte italiensk ansjovis istället - och jag måste säga att det funkade precis lika bra
Förutom att den måste skyas ofta och det i sig tar ju lite tid. Annars är arbetsinsatsen inte så stor. Ja början med stuffingen då och förberedelserna är det väl lite pickel
Fast först ut är en typisk "jag står vid köksbänken och sover - frukost" (nåja, står och står. Kanske det viktigaste målet på dagenmen ändå just det mål som många hoppar över
Jag märker det även på jackan, som helt plötsligt känns något mer rymlig. Jag har hittat något som passar mig och har inga som helst planer på någon specifik diet
Det är inte alla dagar jag vill stå flera timmar med matlagning, även om jag älskar att laga mat. Fredagskvällar är vanligtvis en kväll då maten som intas är lättlagad, alternativt lagad av någon annan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.