Choklad kan man ju inte få för mycket av och eftersom Mattias gillar vit choklad och jag är svag för mörk var den zebrarandiga chokladmoussen som Malin gjorde en mycket passande efterrätt i vår lilla familj (vi har hittills bara slickat skålen, men det verkar lovande )
Ganska snart så bestämde jag mig för att göra italiensk potatiskaka till varmrätten och funderade länge på vad jag skulle göra till den men sen körde jag på hela receptet
Ikväll leker vi Halvåttahos mig. Det här har varit en konstig vecka. Leif har jobbat på annan ort, Ida har varit hemma från förskolan hela veckan pga astma och jag har vabbat en hel del
drick inte för mycket sangria till förrätten för då glömmer man saffran. Som alltid när det gäller halvåtta-middagarna ligger jag lite efter med rapporteringen
Den som gillar mycket smak har i mer chili och kummin. Efter två grymt lyckade omgångar av vår egen version av Halvåttahos mig kände vi att det var dags att spice
Precis som allra första gången vi hade halvåtta-middag så började vi med en drink på balkongen. Nu är jag ju ingen expert på just italienska, men Viva Emma
Mycket smak av den goda svampen, och en riktigt fin dipsås. Det gör man på bästa sätt med en sammanfattning av Johannas halv-åttamiddag som vi bjöds på för några veckor sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.