Det var väldigt gott i en sallad med dressing. Mozzarellabiffar i gräddig sås. Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida i rikligt med smör
Smaka av med salt och peppar. Så här gör du 15 minuter Smält smör på medelvärme, vispa i vetemjöl. Så här gör du 15 minuter Smält smör på medelvärme, vispa i vetemjöl
Mozzarellabiffar. smaka av med baskrydda. Mozzarellabiffar. Smaka av med baskrydda. (det går att fuska med 1 msk. Stek i 3-5 min/sida på medelhög värme
Jag älskar verkligen mozzarella och är därför lite förvånad över mig själv att jag aldrig tidigare har kommit på tanken att fylla köttfärsbiffarna med mozzarella
Smaksätt med ketchup, såsfärg, salt och vitpeppar. Köttbullar, brunsås och kokt potatis och en riktigt svensk klassiker och något jag också oftast väljer ute på restaurang om jag äter på en klassisk svensk restaurang där denna rätten finns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.