Häll gärna en grekisk dressing över salladen (ett pulver som finns att köpa i affär och som man blandar med olja och vatten) och låt salladen stå och dra i kylskåpet cirka en timme
Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt, ringla rikligt med olivolja över dem och strö över salt. Finhacka den gula löken och stek tillsammans med färs och pressad vitlök
SNÅLA inte med kryddorna, det ska verkligen smaka. SNÅLA inte med kryddorna, det ska verkligen smaka. Skär auberginerna i tunna skivor, lägg över på en plåt, pensla med olivolja och salta och låt bli mjuka i ugnen (cirka 10-15 min i 175 grader. Varva aubergin/zucchini med köttfärsen och häll över en blandning på 3 dl kokosmjölk och 1 ägg som vispas ihop. Varva aubergin/zucchini med köttfärsen och häll över en blandning på 3 dl kokosmjölk och 1 ägg som vispas ihop
Sätt ugnen på 250 grader. Skala och hacka löken. Bryn löken och köttfärsen, strö över mjölet och rör om. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, salt och peppar
Jag hittade den på en sida med engelsk text, nämligen den HÄR. Min favoritgrönsak just nu är ju just aubergine och den passar så bra ihop med resterande ingredienser
Den här vegetariska moussakan med röda linser istället för köttfärs är helt otroligt god. Med några kalamataoliver och en klick tzaziki blir denna grekiska måltid fulländad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.