Koka upp olja, vatten, vinäger och socker och slå den heta dressingen över salladen. Perfekt att starta veckan med att göra en sats så finns det ju sallad hemma för veckans resterande dagar
Förslag på grönsaker att blanda isalladen. En nyttiglibanesisk sallad med fantastiska smaker. Gröna linser som får marinerasi en syrligvitlöksmarinadtillsammans med mynta och persilja
Strimlasalladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blanda med salladen. Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspireradetillbehör, inte som iBerlin
Lägg salladeni en stor skål. Fördela salladen på ett stort fat. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att nikikade
Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Riv eller skär salladeni stora bitar. Här njuter vi fortfarande av semesterns första dagar. Blanda ingrediensernatilldressingen och ringla över salladen
Jag gillarverkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.