RECEPT 10 morgonbullar. Efter nästan 20 minuter så har det blivit kalas fina morgonbullar i ugnen. Frukost på helgen, med en extra tjock tidning & levande ljus är helt klart veckans mysigaste frukoststund
Morgonbullarna. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Låt den rinna av genom ett durkslag. Snitta skinnet på tomaterna och doppa dem 15-20 sekunder i kokande vatten(använd pastavattnet)
Smula jästen i en bunke, häll på kallt vatten och rör tills jästen lösts sig. Tillsätt salt, kli och nästan allt mjöl och arbeta degen tills den släpper bunken
Smula jästen i en bunke. Tillsätt lite av det kalla vattnet och rör tills jästen har löst sig. Tillsätt resten av vattnet, salt, pumpafrö, solrosfrö och vetemjöl
Rör ut jästen i den kalla mjölken i en bunke. Lös upp saffranet i det heta vattnet och häll i bunken. Tillsätt russin, honung eller sirap, fett, salt, flingor och mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.