Gifflar med vit choklad och färskost Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret och tillsätt mjölk. Värm till 37°. Rör ut jästen i degvätskan. Tillsätt socker, äggulor, salt, bakpulver och det mesta av mjölet och arbeta ihop till en kladdfri deg Hemmets Journal
Mockarulle Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i smeten. Tillsätt mjölk och rör om till en slät smet Hemmets Journal
Nöt- och mockarulle Sätt ugnen på 250º. Mal nötterna och blanda med mjöl och bakpulver. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner nöt- och mjölblandningen i äggsmeten Matklubben.nu
Mockarulle Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda mjöl och bakpul-ver och sikta ner i smeten. Tillsätt mjölk och rör om till en smet Hemmets Journal
Mockarulle Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda samman potatismjöl, kakaopulver, vaniljsocker och bakpulver och rör ner det i smeten Matklubben.nu
Glutenfri mockarulle Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och brun farin pösigt. Blanda potatismjöl, mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker, vänd ner blandningen i smeten Matklubben.nu
Mockarulle Börja med bottnen. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao, bakpulver och kaffepulver Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.